Her ser du de allerførste eksempler på de mange forskellige typer kurser og arrangementer på Samtidens Akademi. Der er mange flere på vej, og de kommer dryppende efterhånden som de bliver færdigudviklet og lagt i kalenderen. Så den bedste måde at bevare overblikket er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi et par gange om måneden skaber et samlet overblik. Tilmeld dig nyhedsbrevet her >>

Lidt om grundformater og priser

Samtidens Akademi er 100% uafhængigt og modtager ikke støtte. Det hele er bygget på frivillige samtidstjenester, og salg af billetter, der dækker de basale omkostninger. Eventuelt overskud går til den videre drift og udvikling af Samtidens Akademi.

Grundprincippet er, at alle skal kunne være med. Så fortvivl ikke, hvis du ikke har råd til at betale for arrangementerne med danske kroner – ofte kan du bytte dig til at deltage gratis ved at påtage dig en samtidstjeneste, hvor du på anden vis hjælper Samtidens Akademi med at udvikle sig.

– DAGSTART er altid gratis. Her fokuserer vi på Samtidens Akademi som samlingspunkt – og starter dagen med forskellige inspirationsoplæg og samtalesaloner, der handler om selve opbygningen af Samtidens Akademi og udforsker, hvordan vi sammen kan genfortrylle verden. Du kan også ofte møde Nadja Pass til samtaleeksperimenter og foredrag om Samtidens Akademi rundt om i landet. På denne liste kan du finde en oversigt over de arrangementer, der er gratis og åbne for alle.

– UDFLUGTER, FYRAFTENSFAIBLER, VÆRKSTEDER og SAMTALESALONER koster 100 kroner og er tænkt som et alternativ til en biografbillet. Nogle gange skal du derudover betale entre til et museum, billet til en forestilling eller særlige materialer. Det fremgår i så fald tydeligt af opslaget.

– MASTERCLASSES opgraderer vores arbejdsliv, så vi gennem vores professionelle virke kan være med til forandre systemet indefra, når der er behov for det. Her underviser garvede folk i metoder, redskaber og tilgange, der hjælper deltagerne til at nytænke deres arbejdsliv og udkomme med deres erfaringer, så alle vi andre samtidige kan lære af dem. Dem udbyder vi til 3500 eks moms, som vi går ud fra, at arbejdsgiveren betaler. Sociale, kulturelle og grønne iværksættere har mulighed for at bytte sig til en friplads ved at byde ind med en samtidstjeneste.

Klik på de forskellige rammer for at læse mere og købe billetter >>

Samtalesalon med datoer.006Staa klart frem .005Borgerlyst masterclass final.001
Bindestue genoptager.001Spil ny dato.001Et l Aabne arrangementer rundt om i landet.001

Tidligere arrangementer på Samtidens Akademi:

Dagstart.004

Læs Politikens omtale af Dagstarten her >>

Moerkning blaa, final.001

Hør Susanna Sommers meget stemningsfulde skildring af Mørkningen i P1 her >>

Samtalesalon mercury.001

SMK fransk kopi.004

Folkemoede groen, naert.004