Som rektor for Samtidens Akademi går jeg, Nadja Pass, meget ind for “train the trainer”-princippet. Derfor sker det meget ofte, at jeg – når folk henvender sig for at spørge, om jeg kan være værtinde for en samtalesalon eller konferencier på en stor konference – i stedet foreslår folk, at vi mødes til to timers spontansparring, hvor jeg hjælper dem så langt videre som jeg overhovedet kan nå på timer. Hvilket ofte er vældig langt.

Nogle gange er tanken at klæde dem på til selv at være værter for en samtalesalon, andre gange at hjælpe med at strukturere et konfereneprogram på en ny og inspirerende måde – ofte med samtalesalon-elementer og løsningslaboratorier undervejs. Andre gange handler udfordringen mere om at nå fra tanke til handling eller konceptudvikling. Men der kan også være tale om mere generel sparring på ideer, koncepter og forretningsmodeller. Og i nogle tilfælde handler samtalen om at afklare, OM der overhovedet skal være et arrangement eller om der er brug for en vært udefra. Det skifter virkelig meget, hvilken hjælp folk har brug for og hvordan de to timer derfor forløber.

Men fælles for det hele er
– at det foregår i de dejlige lokaler hos Klub lige ved Nørreport Station
– at jeg har kaffen klar
– at I kan være op til tre gæster, så I kan stille spørgsmål og lytte fra hver jeres vinkel, og så I alle tre har hørt, hvad vi har snakket om og snakke videre ud fra det
– at der er tale om et 100% fortroligt rum og at spontansparringen altid er helt uforpligtende.

Normalprisen for to timers spontansparring er 5000 kroner ekskl moms. Men netop nu samler Andreas Lloyd og jeg ind til at genudgive vores bog “Borgerlyst – mere handlekraft i hverdagen” og jeg har smidt 10 gange spontansparring ind i puljen. Så hvis I booker spontansparring i foråret 2018 får I 5 eksemplarer af den nye bog (normalpris 1500 kroner), 5 pakker samtalemenuer og invitationer til Borgerlysts “vin-for-porto-arrangement” med i puljen.

Skriv til nadja@samtidensakademi.dk – så finder vi et tidspunkt, der passer alle.