I forbindelse med, at vi genudgiver bogen “Borgerlyst – mere handlekraft i hverdagen”, holder vi en hel søndagsskole i borgerlystens tegn.

Søndagsskolen vil fungere som en slags “live-opførelse” af bogen. Andreas Lloyd og Nadja Pass, der sammen skabte Borgerlyst og Samtalesaloner, har i de senere år været travlt optagede af henholdsvis Medborgerne og Samtidens Akademi. Men i dagens anledning planlægger vi nu denne søndagsskole sammen og glæder os til at optræde sammen igen.

Søndagsskolen byder på en blanding af

– Inspirationsoplæg, hvor du hører om alt tankegodset bag Borgerlyst, bliver undervist i metoder som “engagementstrappen”, “det makroskopiske blik”, “mikrohandlinger” og “faglige sammenskudsgilder”. Andreas og Nadja fortæller om deres personlige erfaringer og overvejelser – og hvad de især tager med sig og bygger videre på i deres nye projekter.

– Samtalesaloner om handlekraft i hverdagen, engagement og hverdagsvalg. Her får du lejlighed til at snakke med de andre deltagere om vigtige spørgsmål – og få indblik i deres perspektiver, tanker og ståsteder.

– Ideudviklingsøvelser, hvor du får mulighed for at arbejde med dine egne borgerlystne ideer, så du nemmere kommer fra tanke til handling.

Tid & Sted

Søndag den 3. juni fra 10 til 16.

Stedet offentliggøres, når arrangementet nærmer sig og vi har en bedre fornemmelse af, hvor mange vi bliver. Men det bliver centralt og lettilgængeligt i København.

Pris – 500 kroner

Denne søndagsskole er en del af bog-indsamlingen for at finansiere den nye udgave af Borgerlyst – mere handlekraft af hverdagen. Den sælges derfor kun som en særlig pakke med kombinationen af en bog (normalpris 300 kroner) og deltagelse i søndagsskolen (normalpris 350 kroner)

Prisen inkluderer kaffe, te, isvand og frugt hele dagen.
Frokosten medbringer eller køber du selv i den time, der er sat af til frokostpause. Så er vi sikre på, at alle får, hvad de kan li’.

Børn er velkomne og deltager gratis. Vi indretter et hyggeligt hjørne med spil, Lego og en voksen, der sørger for nogle hyggelige og trygge rammer – og så vælger ungerne ellers selv, hvor meget af undervisningen de vil deltage alt efter alder og interesser.

Tilmelding

Tilmelding foregår via bog-indsamlingen på Borgerlyst.dk – bare klik på knappen “Køb” under “Køb bog og søndagsskole” i den går boks.

Når arrangementet nærmer sig skriver vi ud til alle tilmeldte for at høre, hvor mange børn vi skal glæde os til at se.

Brug for konkret sparring på dit projekt og hjælp til at forankre det i hverdagen?

Søndagsskolen er mest tænkt som en inspirationsdage til alle borgerlystne, der gerne vil i gang med at gøre en forskel i samfundet omkring dem – og som også får virkelig meget ud af at samles og snakke med hinanden. Vi regner med, at der er ret mange deltagere, så udover inspirationsoplæggene som Andreas og Nadja holder, vil meget af sparringen og øvelserne foregå deltagerne imellem faciliteret af Nadja og Andreas – men vi får ikke mulighed for at forholde sig til alle deltagerne og jeres ideer.

Hvis du sidder med en helt konkret ide eller arbejdsopgave, som du har brug for vores konkrete hjælp til, anbefaler vi i stedet, at du tilmelder dig den masterclass, vi også udbyder i forbindelse med bogudgivelsen. Her er der tale om et lille hold, hvor Nadja har bedre mulighed for at give sparring undervejs – og her trækker Nadja meget mere på sine over 20 års erfaring som konsulent i mange brancher og sektorer, så hun helt konkret kan hjælpe dig med at forankre din ide i hverdagen og organisationen. Masterclassen koster 3500 kroner ekskl moms og i anledning af bogudgivelsen får du 5 bøger til en værdi af 1500 med i købet.
Masterclassen kan du læse mere om her >>

Som en del af bogudgivelsesprocessen er der også mulighed for at booke to timers spontansparring med Nadja, hvor du sammen med to kolleger, samarbejdspartnere eller venner kan få sparring på en ide, et projekt, en konference eller en samtalesalon I er ved at planlægge. Spontansparringen koster 5000 kroner ekskl moms og i anledning af bogudgivelsen får du 5 bøger til en værdi af 1500 med i købet. Skriv til nadja@samtidensakademi.dk eller brug betalingsmodulet på Borgerlysts bogside.