Kaffeslabberas på Folkemødet

Folkemoede groen, naert.004

Pris og tilmelding: Arrangementet er gratis og åbent for alle – bare duk op og snak med, når det lige passer.

Hvor? Brogade 1, Allinge – Klubs Folkemøderefugium. Sig ved indgangen, at du skal til kaffeslabberas hos Nadja.

Hvornår? 16. juni fra 10.30 til 12.30

Værtinde: Nadja Pass, Rektor for Samtidens Akademi

I et par timer under Folkemødet rykker Nadja Pass Rektors Kontor til Allinge.

Her holder hun “uformel træffetid” i Klubs dejlige folkemøderefugium. Kig forbi, hvis du er nysgerrig efter at høre mere om Samtidens Akademi. Hvis du måske ligefrem har lyst til at lege med, undervise, starte samtidskommissioner eller være frivillig. Hvis du lige Nadja længes efter at genfortrylle verden. Eller hvis du bare har lyst til at deltage i en af Folkemødets sandsynligvis mest vidtløftige samtaler.

Gæsterne kommer og går som det lige passer – og samtalen former sig undervejs efter hvem, vi er og hvor mange vi er. Måske sidder Nadja undervejs helt alene med sin formiddagskaffe, måske bliver vi et par stykker til en meget intim samtale – og måske er vi indimellem så mange, at Nadja sætter nogle små samtaleøvelser igang.

Så bare kig forbi, når det lige passer – men sørg for at give dig til kende, når du kommer, så du kan få en kop kaffe og en plads omkring bordet. Nadja kommer til at være så fordybet i samtalerne, at jeg ikke holder øje med, om der sidder nye og “venter”.