F – Folkeoplysning

Fantastisk begreb, som Samtidens Akademi er tænkt som en hyldest til.

Folkeoplysning i den klassiske forstand kan dog godt være lidt svær at bringe ind i den travle, moderne hverdag. Men vi tror på, at de fleste stadig vældig gerne vil lære og danne sig. Samtidens Akademi udgør derfor en nyfortolkning af folkeoplysningen, hvor vi gør det nemmere at lære nyt og bringe den livslange læring ind i hverdagen, i de livsfaser, hvor man ikke har mulighed for at tage flere måneder på højskole eller gå til faste kurser på aftenskolerne og folkeuniversiteterne.

Samtidens Akademi skaber en ny grænseflade, der gør det nemmere at være voksen nybegynder og prøvesmage mange forskellige fag og felter. Bliver man så optaget af et særligt felt, håber vi, at man vil være mere ansporet til at fortsætte på nogle af de mere forpligtende kurser og tilbud rundt omkring. Og dem støtter vi meget gerne op om.