P – Point of View International

Blogmedie skabt af Annegrethe Felter Rasmussen, Signe Wenneberg og Morten Bay.

Her har mange af landets bedste skribenter slået deres blogs sammen, så de ikke alene når længere og bredere ud, end de ville være nået hver især. Men også så de mange blogs tilsammen udgør et nyskabende medie.

Alle skriver på frivillig basis og kun, når de har noget væsentligt på hjerte. Og i modsætning til de mere klassiske mediers fokus på objektivitet må skribenterne på POV International hellere end gerne skrive personligt og dyrke særlige faibler og forundringer.

Nadja Pass har været med i POV siden opstarten og har derfor tæt kunnet følge udviklingen af dette løstkoblede ekspert-fællesskab, der har været til stor inspiration under opbygningen af Samtidens Akademi, der også er et løstkoblet netværk baseret på stærke, frivillige kræfter.