S – Semioffentlige Samtaler

Samtaler, der på den ene side har den private samtales tryghed og nærvær – og på den anden side rækker langt ud over privatsfæren. Som i et godt kommentarspor på Facebook, hvor folk, der ellers kun har Facebook-vennen til fælles skaber en fælles kommentartråd, som andre også kan følge med i og blive klogere af. Eller som de podcasts Nadja har optaget under opbygningen af Samtidens Akademi.

Disse podcasts er endnu ikke færdigproducerede, så man kan ikke lytte til dem endnu. Men hensigten med at optage samtalerne har været at skabe nogle nye medieformater, der på den ene side er meget intime, fordi Nadja fortæller om mange personlige betragtninger, op- og nedture, når de forskellige gæster stiller spørgsmål om Akademiet – eller hvor hun begår en masse fejl undervejs, mens hun som voksen nybegynder er i mesterlære hos sine gæster. Og samtidig strammer begge samtalepartnere sig an på en anden måde, fordi mikrofonerne er tændt og begge har sig for øje, at der muligvis sidder nogen og lytter med i den anden ende, så man er nødt til eksplicitere sine pointer og forklare sig på en anden måde, hvis man blot sidder i en helt privat samtale.