S – Skalérbare Arrangementer

Arrangementer, hvis succes ikke er afhængig af, hvor mange der deltager.

Til skalérbare arrangementer glæder værterne sig over, at dem, der er der, er der – og sørger for at give dem den bedst mulige oplevelse i stedet for at fokusere på alle dem, der ikke er der. Når der er færre gæster end forventet, vil disse gæster få en mere intim oplevelse, mens værten får lejlighed til selv at være nærværende på en helt anden måde, end når man som vært skal sikre, at mange gæster føler sig godt tilpas.

I vores samtid har vi en tendens til at måle succes og relevans i antallet af deltagere. På Samtidens Akademi skaber vi derimod et reservat for alt det, der måske ikke umiddelbart tiltrækker så mange, men har så mange andre fine og vigtige kvaliteter. Her kan et lille stærkt koncentreret, gennemnørdet kursus for 5 superinteresserede studerende vægte mindst lige så højt som vores tilløbsstykker. Sommerfuglemodellen og samtidstjenesterne sikrer, at der er plads til det hele.